Grote Clubactie


Beste jeugdleden van SC Millingen,

De grote clubactie gaat a.s. zaterdag, 15 september, weer van start!

Met deze actie halen wij elk jaar weer veel geld op voor de jeugdactiviteiten van SC Millingen.

Alleen door de opbrengst van acties als deze kunnen wij o.a. Sinterklaas, Kerstbingo en Zaalvoetbal blijven organiseren!!!


We werken met een “eenmalige machtiging”. Wie op deze manier een lot koopt, geeft éénmalig een machtiging af om het bedrag van de bank- of girorekening af te schrijven. Het lotnummer wordt vermeld bij de afschrijving op het bankafschrift.

Wat moet je doen:
Je hoeft maar één keer langs de huizen te gaan om loten te verkopen. Ga met de intekenlijsten bij  jou in de buurt en vraag de mensen of ze 1 of meerdere loten willen kopen, doe dit ook bij familie en kennissen die niet in de buurt wonen. Van elk verkocht lot gaat 80% naar jullie jeugdactiviteiten!

Als iemand een lot wil kopen, laat je die persoon de intekenlijst zelf invullen. Let op dat IBAN-nummer EN de handtekening zijn ingevuld.

Wij verwachten dat je minimaal 1 lot op de lijst hebt staan voor de minder fanatieke deelnemers.
De loten worden vrijdagavond, 14 september, aan de leiders gegeven. Vanaf 15 september mag je direct starten met de verkoop (niet eerder!). Ga dus ook meteen aan de slag, want er zijn meer verenigingen die loten verkopen, dus ze kunnen je voor zijn.

Ouders/verzorgers: Mocht uw kind niet in staat zijn om zelfstandig de loten te verkopen, dan doen wij een dringend beroep op u om hem/haar daarbij te helpen. Het kost u maar een paar uurtjes en het is nog leuk om te doen ook. Tip: Neem het formulier ook mee naar uw werk, het levert vaak veel extra loten op!

INLEVEREN: uiterlijk op Vrijdag 26 oktober 2018
Je intekenlijsten (in een envelop of goed gebundeld en met je naam erop) kun je in de JAC brievenbus doen onder in de hal (bij de trap).

Wat kun jezelf winnen:
Voor de 5 jeugdleden, die de meeste loten hebben verkocht, hebben wij geldprijzen van € 25,= / € 20,= / € 15,= / € 10,= en € 5,= beschikbaar!!!

Veel succes!!!

Vragen: Meriam Hendriks,
JAC SC Millingen, tel: 06-30901795


 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn