Clubkascampagne

Nieuwe voorzitter

Woord vooraf
 
Enige tijd geleden werd mij gevraagd om serieus na te denken of het voorzitterschap van  SC Millingen iets voor mij zou zijn.

Ik heb gelijk aangegeven er voor open te staan en graag in gesprek te willen. Dat is inmiddels gebeurd en heb ik gezegd deze taak op mij te willen nemen.
Het eerste elftal speelt komend seizoen in de vierde klasse. Maar zeker geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. SCM is een bloeiende vereniging waar nieuwe uitdagingen op de agenda staan.

Spelvreugde en saamhorigheid moeten hoog in het vaandel staan. Als iedereen met plezier en energie de schouders er onder wil zetten, ben ik ervan overtuigd dat SCM een mooie gezonde toekomst tegemoet gaat. 
Er is zeker werk aan de winkel. Ik wil samen met iedereen dan ook  graag aan de slag. SC Millingen moet een gezonde basis bieden aan onze voetballers, van klein tot groot, waar iedereen met plezier naar het sportpark komt. In een positieve sfeer komen de resultaten ook, daar ben ik van overtuigd. SC Millingen  kan niet zonder vrijwilligers. Deze vormen de basis voor een gezonde vereniging. De vrije tijd die mensen erin steken is goud waard en dat verdiend waardering. Het vrijwilligers beleid verdiend alle aandacht en is een van de speerpunten die centraal zullen staan.

Inmiddels heb ik ook kennis gemaakt met meerdere sponsoren van SCM. Ook zij vormen een onmisbare schakel binnen SCM. Wij hopen samen met hen mooie jaren tegemoet te gaan.
Er is nogal wat de doen over de locatie. Moet er een Hovedrome komen? Hoe zouden de verenigingen tot een betere samenwerking kunnen komen? Genoeg stof tot nadenken en om met elkaar in gesprek te gaan.
Ik heb er zin in om samen met allen verder te werken aan een mooie toekomst voor SC Millingen.
Samen zijn we meer!
Samen zijn we SCM!
 
Met sportieve groet,
 
Alex ten Westeneind

 
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn