Verslag SC Millingen 1- Eendracht '30 1

In de 1e helft speelde SC Millingen het beste voetbal van het seizoen tot nu toe. De ploeg wist zich echter niet te belonen, waardoor Eendracht halverwege met 0-1 voor stond.
De thuisclub liet de bezoekers in de eerste 45 minuten alle hoeken van het veld zien.
De groen-witten waren onzichtbaar op het bal aan de Hoefseweg. Binnen 2 minuten had er 1-0 op het scorebord moeten staan maar Sam van der Velden wist de bal na een prima voorzet van Maarten Smits niet langs Eendracht keeper Peeters-Weem te krijgen.
Op het middenveld had aanvoerder Tim van den Hurk met zijn secondanten Huisman en Wolsing
er zin in vandaag. Prachtige combinaties toverden de blauw-zwarten op de groene mat. Het leverde wel 6 corners op maar tot een effectieve afronding kwam het niet. Namens Millingen schoot Menno
Houkes voorlangs, Dirk Spann net naast en zag Tim van den Hurk zijn uithaal door keeper
Peeters-Weem gestuit worden. Tegen de verhouding in kwamen de gasten in de 40e minuut op voorsprong: een voorzet van Justin Schuurman werd door Remco Benders doeltreffend afgerond: 0-1.
In de 2e episode deed Eendracht ook mee. De spelers uit Mook hadden wat meer vat op het spel van Millingen. Toch zagen de toeschouwers nog een paar mogelijkheden voor de club uit het Rijndorp. De grootste was voor Danny Penninx, de invaller kreeg de bal van Maarten Smits, deed eigenlijk alles goed maar Michiel Peeters-Weem is en blijft een klassekeeper. Ook pal voor het
eindsignaal leek de bal voor Millingen de goede kant uit te gaan, maar op het eind had Peeters-Weem het leder gewoon weer in zijn handen. Millingen had vandaag recht op meer dan 0 punten. Als er in de nabije toekomst net zo goed wordt gevoetbald als in de 1e helft kunnen we optimistisch zijn over de volgende wedstrijden al kun je het maken van doelpunten natuurlijk niet achterwege laten. Uitslag 0 - 1.    

Opstelling SC Millingen  
Paul Hanssen, Robin van der Hoeven, Menno Houkes, Randy Vermeulen (Jordy Verwaayen),
Dave Neijenhuis, Frenk Huisman, Tim van den Hurk (aanvoerder), Rick Wolsing, Maarten Smits, Dirk Spann en Sam van der Velden (Danny Penninx).   
Opstelling Eendracht’30:
Michiel Peeters Weem, Milan van Leth, Kees Gommers, Daan van Veenendaal (aanvoerder),
Sjoerd Bosch, Dennis Watson (Ruben Verwayen), Mels Willems, Remco Benders, Dennis Abbenhuis (Wout Lamers), Justin Schuurman en Bas Roelofs.    
Arbiter: Marco Arnoldus uit Zutphen.       
Klik hier om de foto's te bekijken
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn