Teamweekend 3 en 4 november en HoveQuiz op 16 november

Beste sportvrienden, 

Wij zijn inmiddels een aantal competitierondes op weg en dus hoog tijd voor wat activiteiten in het clubhuis om het “wij” gevoel te versterken en vast te houden. Zoals beloofd zouden wij de “schwung” er weer in brengen en zie hieronder een overzicht van de activiteiten die binnenkort plaatsvinden: 

Teamweekend op zaterdag 3 en zondag 4 november. Onze jeugdteams en lagere elftallen zullen tijdens dit weekend tijdens de 3e helft worden voorzien van een lekkere versnapering. Op zondagmiddag zal DJ Piet draaien in het clubhuis en zullen uiteraard onze gasten en de jongens van de selectie ook voorzien worden van een hapje tijdens de 3e helft.
HoveQuiz op vrijdag 16 november (van 20.00 uur tot 01.00 uur). Op deze avond zijn onze leden, vrijwilligers en sponsors met hun aanhang van harte welkom voor een ouderwets gezellige clubavond. Er hebben zich reeds vele teams aangemeld en het clubhuis zal zeer goed gevuld zijn.

Wil je dit niet missen meld je dan aan of kom gezellig een kijkje nemen. 

PS. De kantinecommissie is nog steeds dringend op zoek naar extra vrijwilligers voor de bardienst. Dus help ons en draai een paar diensten van 3 uurtjes in het seizoen. Wekelijks hebben wij helaas nog gaten in het rooster en dat houden wij niet vol!!! Mail clubhuiszaken@scmillingen.nl en kom bij het leukste team van Millingen. Geen zorgen wij zullen u begeleiden in uw rol!!

Tot zover namens de kantinecommissie, 
Marc-Jan
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn