Clubkascampagne

Sponsordag 2018

Zaterdag 2 juni 2018 stond de Sponsordag 2018 op het programma. Deze dag is georganiseerd door het Sponsorteam SC Millingen/Odio en bedoeld voor leden van de Club van 200, Business Club sponsors en Hoofdsponsors.
Om 15.45 uur was het verzamelen op de veerstoep bij Kievits Veerdiensten om aansluitend om
16.00 uur de rondvaart te starten. Bruno en Emily voeren ons mee door het Pannerdensch Kanaal richting Arnhem onder het genot van een drankje en muziekje. Het was heerlijk toeven aan boord
en iedereen genoot er zichtbaar van. Om 18.00 uur waren wij terug in Millingen en stond ons een rondleiding op Shipyard Millingen te wachten. Wij werden zeer gastvrij ontvangen door Gerd en Martijn en kregen van bedrijfsleider Bas een interessante rondleiding door een stuk nostalgie, wat
gelukkig nieuw leven is ingeblazen. Het aanzicht van Millingen, waar velen al jaren tegenaan kijken als wij onderweg naar huis zijn, konden wij nu eens van binnen bekijken. Het was indrukwekkend!
Onze sponsor en topslager Kees van der Velden zorgde ervoor, dat wij nog van een heerlijke
BBQ konden genieten en zo sloten wij onze gezellige activiteit af.
Dit was onze 1e Sponsordag en gezien de opkomst van zo’n 50 deelnemers een zeer geslaagd initiatief. Wij gaan ons best doen om er volgend jaar weer een geslaagde dag van te maken.

Het sponsorteam SC Millingen/DKV Odio dankt haar sponsoren voor de steun aan en het vertrouwen in onze mooie sportverenigingen. Samen staan wij sterk.!

Namens het Sponsorteam SC Millingen/Odio,
Marc-Jan & Menno

Klik hier om de foto's te bekijken
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn