Selectie SC Millingen seizoen 2018-2019

Volgend seizoen komt SC Millingen na twee jaar afwezigheid weer uit in de 4e klasse van de zondagamateurs district Oost. Wij zullen dit doen zonder Tim vd Hurk (Orion), Bart Scholtens (zaterdag 2), Dave Neijenhuis (Quick’88) en Thom Celissen (SVO’68).

Goed nieuws is er gelukkig ook want Daan Arnts zal weer aansluiten bij onze selectie na een jaar bij Juliana Malden te hebben gespeeld. Verder komt Bram Slotboom over van Achilles’29 zondag 1 die een verdienstelijk seizoen kende als aanvallende middenvelder met 9 doelpunten en 14 assists in de 4e klasse. Bram is woonachtig in de Ooij en wil zich via SC Millingen verder ontwikkelen. Ook Maarten Smits en Dirk Spann zullen weer aansluiten bij de selectie. Maarten zal i.v.m. de opleiding bij de brandweer de rol van assistent trainer/speler op zich nemen en Dirk gaat meteen voor een complete comeback.

Vanuit de eigen jeugd komt Bart Wolsing en Noud Rekers naar de selectie. Jilles Nieman en Benjamin Geutjes zullen vanuit een lager elftal aansluiten bij de selectie. In de bijlage zien jullie het overzicht van onze selectie voor het komende seizoen, inclusief de staf. Wij zijn voor het 2e elftal nog op zoek naar een grensrechter. Bij interesse graag contact opnemen met de trainer of TC Senioren. Klik hier om te mailen.

 

Sven Jeuriens, die afgelopen zondag op magnifieke wijze ons 2e elftal naar klassenbehoud coachte, staat het komende seizoen aan het roer bij ons vlaggenschip. Bij ons 2e elftal zullen Ben Baijaards en Lambert Verwaaijen de training en coaching op zich nemen. Wij hebben als TC Senioren alle vertrouwen in deze trainers en wensen hen alvast veel succes en plezier toe in hun nieuwe job.

 

Als afsluiting van deze publicatie willen wij graag Martin de Winkel bedanken voor zijn inzet, de bereikte resultaten, zijn speelwijze en de prettige samenwerking de afgelopen ruim 3 jaar. Wij wensen Martin veel succes en plezier bij BVC’12 en zullen zijn verrichtingen met belangstelling blijven volgen.

 

Wij wensen iedereen een heerlijke zomervakantie toe en zien mekaar graag weer in het nieuwe seizoen!

 

Met sportieve groet,

 

Marc-Jan Schenning

Voorzitter (scheidend) TC Senioren

 
Klik hier om het bestand van de selectie te lezen.

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn