Informatie Fairplay en Arbitrage


Met deze publicatie willen ik graag de volgende info op het gebied van fairplay en arbitrage met jullie delen. 

Met ingang van het seizoen 2019-2020 krijgt ons scheidsrechterskorps versterking in de persoon van Marc Jan Schenning. Welkom Marc Jan en dat vele dit goede voorbeeld mogen volgen ! 

In september zullen een 3-tal scheidsrechters (Robin v. Rijsbergen, Remco Thijssen en Marc Jan Schenning) starten met een KNVB opleiding. Alvast heel veel succes Robin, Remco en Marc Jan! 

In de voorbereiding op het nieuwe seizoen staat voor in de maand september een overleg gepland met onze (verenigings-) scheidsrechters tijdens welke een aantal zaken rondom het leiden van wedstrijden zullen worden besproken. 

Voor het nieuwe seizoen heeft de KNVB een aantal spelregels gewijzigd. Via de onderstaande link kom je op de officiële KNVB site. Daar vind je een overzicht / informatie met de betreffende wijzigingen. 

https://www.knvb.nl/nieuws/assist-scheidsrechters/assist-scheidsrechters/56605/dit-zijn-de-nieuwe-spelregels-het-seizoen

Tot slot nog even het volgende punt. Binnenkort zullen we jullie, o.a. via deze weg, informeren over een aantal fairplay regels die we als vereniging (bestuur) gaan opstellen rondom deelname aan de wedstrijden en gedragsregels die van toepassing zijn voor een ieders aanwezigheid op ons sportpark.    Indien iemand vragen heeft naar aanleiding van het bovenstaande, dan hoor ik ze graag. Je mag hiervoor contact met mij opnemen via fairplay@scmillingen.nl 

Namens Bestuur SC Millingen

Henri Janssen / Bestuurslid Fairplay en Arbitrage
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn