Contributie tijdens Corona-periode


Beste leden, beste ouders/verzorgers van jeugdleden,

Het zijn bizarre tijden. Het Coronavirus houdt ons allemaal en de wereld om ons heen in de greep.  Maatregelen ter voorkoming van verspreiding van het virus blijven nog een aantal weken van kracht, sportfaciliteiten blijven daarin gesloten en met het voorbereiden van deze mail komt ook het bericht binnen van de KNVB dat de voetbalcompetities voor amateurs niet meer worden hervat.

Sportpark 'De Hove' ligt er verlaten bij. Nu alles stil is komen te liggen komt de vraag natuurlijk aan de orde wat te doen met de contributie.
Een vraag waarvoor we voor de beantwoording naar onze eigen financiën hebben gekeken en advies hebben ingewonnen bij de KNVB en sportkoepel NOC-NSF. 

In deze periode blijven onze vaste lasten doorlopen. Ook het noodzakelijk onderhoud aan onze eigen velden en de accommodatie moet worden uitgevoerd. De voornaamste bronnen van opbrengsten voor onze vereniging en supportersvereniging zijn de contributies, clubhuis-omzet, bingo's, entree en loterij. Doordat sportpark en clubhuis nu gesloten blijven vallen deze inkomsten dus in zijn geheel weg. 

Wij willen als club graag alle onkosten kunnen blijven betalen.
Wij hebben daarom besloten, mede op advies van de KNVB en de sportkoepel, de contributies te blijven incasseren. Wij vragen hiervoor jullie begrip en medewerking.
Een lastige beslissing, maar hiermee hopen we na deze zware periode voor het nieuwe seizoen 2020-2021 weer een gezonde en sportieve start te kunnen maken.

Mocht je door dit besluit in ernstige financiële nood komen, meld je dan bij op mailadres ledenadministratie@scmillingen.nl. We zorgen dan samen voor een oplossing.

Laten we hopen dat deze crisis snel voorbij is en dat we elkaar snel weer op de velden en in het clubhuis kunnen ontmoeten.

Tot die tijd, pas goed op jezelf en op elkaar en blijf vooral gezond.

                                  

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur SC Millingen
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn