1ste Berg en Dal CUP ZAT 18 Aug.

Eerste Berg en Dal Cup

Op zaterdagmiddag 18 augustus vindt de eerste editie bij De Treffers plaats. De tien Berg en Dalse verenigingen, dus ook SC Millingen zal meedoen. 

Alle clubs zullen zich door het eerste elftal laten vertegenwoordigen met uitzondering van de clubs die in de 2e en 3e divisie en hoofdklasse spelen.

Dit betekent dat De Treffers met Zaterdag 1 zal deelnemen. Het is nog niet bekend of en met welk elftal  Achilles ‘29 zal meedoen.
De Berg en Dal Cup moet bijdragen aan het Berg en Dal-gevoel maar vooral ook een gezellige dag worden. Het toernooi vindt vroeg in het seizoen plaats en daarom is er een aangepaste spelopzet. Er zijn twee poules van vijf clubs met wedstrijden van een half uur met 7 tegen 7 spelers.  Bovendien wordt op deze wijze iedereen een kans gegeven, waardoor het ook sportief interessanter wordt. Omdat  het toernooi in het laatste weekend van de vakantie plaatsvindt is het voor iedereen ook een mooie vakantie afsluiting. De toegang is gratis.

De eerste 4 wedstrijden beginnen om 12.00 uur. De finale wedstrijden worden naar verwachting vanaf 16.30 uur gespeeld. Na afloop is er volop gelegenheid om na te praten. Een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting.
De bedoeling is dat er jaarlijks om de Berg en Dal Cup gespeeld zal gaan worden en dat het toernooi steeds bij een andere vereniging plaatsvindt.

Er worden nog 2 scheidsrechters gezochtt, wil je fluiten dan graag een belletje naar Peter de Jong: 06-50520477.
 
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn