• Nieuwjaarsspeech

  5 jan 2023
 • Beste leden, vrijwilligers, supporters en sponsoren,

  Namens het bestuur wensen wij u allen een voorspoedig, gezond en sportief 2023 toe.
  Een jaarwisseling is een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te blikken naar wat komen gaat.
  Voordat wij dat doen, willen wij eerst stil staan bij alle dierbaren welke ons zijn ontvallen tijdens het afgelopen jaar. In het bijzonder willen wij stil staan bij het plotselinge overlijden afgelopen week, van ons ere-lid Guus de Groot. Zij allen worden gemist en laten wij hen levend houden door dierbare herinneringen met elkaar op te halen.
  Terugkijkend op 2022 lijken de Corona beperkingen achter ons te liggen. We hebben tot heden een normale competitie kunnen spelen. In de kantine is het goed vertoeven mede door inspanningen van de kantinecommissie onder leiding van Brigitte en Werner. 
  Bij de jeugd zien we een groeiend aantal leden en niet alleen bij de jongste elftallen. Bij de jeugd heeft een nieuwe invulling plaats gevonden onder leiding van Alex Janssen middels bestuursfunctie voor jeugdzaken waardoor communicatie beter verloopt en lijntjes korter zijn. Dit o.a. met een eigen TC (technische commissie) in samenwerking met de hoofdtrainer Willie Willems. Hierdoor is er een betere afstemming en communicatie tussen de jeugdteams, jeugdtrainers en de jeugdspelers zelf. 
  Sportief gaat het ons voor de wind. Het eerste elftal staat op een mooie derde plaats. De derby met SVO/VVLK hebben we winnend kunnen afsluiten.  Van beide ploegen was een grote achterban aanwezig welke na afloop vreedzaam en gezellig in de kantine een drankje hebben genuttigd tijdens de derde helft! 26 maart staat de return op de planning, waarvoor wij iedereen oproepen om hiervoor ruimte in uw agenda te maken.
  Door de sportieve prestaties, het feit dat de spelersgroep en de TC alle vertrouwen hebben in onze hoofdtrainer Willie Willems, is besloten zijn contract met 1 jaar te verlengen. Wij feliciteren Willie met deze verlenging. Dank voor de inzet en we kijken uit naar de verdere samenwerking!
  Bij de staf zijn enkele verschuivingen te melden. Clyde zal assistent worden bij het 1e elftal en Richard gaat het 2e elftal trainen. Het 2e elftal heeft na een moeizame start, de laatste wedstrijden goede resultaten behaald. Dank aan Clyde en Richard voor jullie inzet en we kijken uit naar de verdere samenwerking!

  Rest ons om iedereen te bedanken, die zich op welke manier dan ook, in 2022 heeft ingespannen voor SC Millingen. Dank aan de sponsoren voor jullie steun. En heel veel dank aan alle vrijwilligers. Zonder jullie geen SC Millingen. We hopen in 2023 weer een beroep op jullie te mogen doen.

  Namens het bestuur van SC Millingen

          

  contractondertekening voor seizoen 2023-2024