• Jubilarissen 2024 SC Millingen

  13 jun 2024
 •  

  Op zondag 12 mei werden de jubilarissen van SC Millingen en DKV Odio in het zonnetje gezet.

  Het was een leuke setting blauw-zwart en rood-wit door elkaar. 

  Leuk om te zien dat dit gezamenlijk is opgepakt en werd gehouden door de beide verenigingen met het oog op de aanstaande fusie waar we nog midden in zitten,

  De beide voorzitters verwelkomden alle jubilarissen op het sportpark De Hove en bedankten de jubilarissen voor hun steun aan beide verenigingen en aan alle jaren dat ze trouw lid zijn gebleven.

  Hierna werden de jubilariseen van SC Millingen toegesproken door Gijs Klein en de jubilarissen van ODIO door Lilian Houkes.

  Persoonljke anekdotes gingen door de microfoon en met de uitreiking van de jubileumspeld of ander aandenken en een mooie bos bloemen werd het een feestelijke gebeurtenis.

  De jubilarissen van beide verenigingen werden per categorie( 80,60,50,40 en 25 jaar lid) naar voren geroepen.

  Een bijzonder woord van waardering was er voor jubilaris Rein(tje) Driessen, maar liefst 80 jaar lid bij SC Millingen. Wij danken de familie Driessen dat ze aanwezig waren met Rein om deze bijzondere gelegenheid samen met ons te vieren in ons clubhuis.

  Ook bijzonder was dat er dit jaar 2 jubularissen bij ODIO waren die samen 100 jaar lid waren. Dit zijn moeder en dochter te weten Annie Schmitjes en Wendy-van Kraay-Schmitjes.

  Er werd nog lekker nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

  De foto's werden gemaakt door fotograaf Paul Spann(Videotales)

  Bedankt voor jullie aanwezigheid.

  Besturen SC Millingen en DKV Odio.

   

  Jubileumfoto's volgen z.s.m.