• Francois Gesthuizen nieuwe trainer SC Millingen

  6 dec 2023
 • Na het aangekondigde vertrek van Willie Willems aan het einde van dit seizoen is de TC Senioren op zoek gegaan naar een vervanger. Wetende dat er in het rijndorp een trainer van topniveau woont, die in 2022 de switch naar een maatschappelijke carrière gemaakt had, zijn wij deze maar eens gaan appen. Het toeval wilde dat Francois openstond voor een oriënterend gesprek met ons en wij zijn
  daar gretig op ingegaan.
  Francois die zowel als speler en trainer actief was in het betaald voetbal bij diverse clubs gaf te kennen er eigenlijk wel enorm veel zin in te hebben om in zijn eigen dorp aan de slag te gaan met het 1 e elftal van SC Millingen. Wij halen met hem een trainer met een proflicentie binnen die hem o.a. tot trainer van Achilles’29 en N.E.C. bracht maar het gaat Francois in deze fase van zijn leven vooral om plezier beleven in het trainersvak.
  Wij zien in Francois de perfecte kandidaat om de ingeslagen weg met Willie door te trekken en wellicht zal zijn professionele blik nog wat extra’s kunnen toevoegen aan het niveau van de individuele speler en het team.
  Francois zal per seizoen 2024-2025 onze nieuwe hoofdtrainer zijn en daar wensen wij hem enorm veel plezier en succes bij!

  Namens de TC Senioren,
  Marc-Jan Schenning en Kees vd Velden