Technisch Beleidsplan Jeugd 2014 - 2017

De jeugd heeft de toekomst. Een cliché denken we dan, echter is dit niet altijd zo vanzelfsprekend als het klinkt. Invulling van dit beleid vraagt om het maken van keuzes en de bereidheid middelen beschikbaar te stellen. In opdracht van het bestuur is er gewerkt aan een beleidsplan om onze jeugd die toekomst te geven en een onderbouwing te hebben om aan dit beleid ook invulling te kunnen geven. Een toekomst waar niet alleen de jeugdafdeling baat bij heeft, maar waar de seniorenafdeling haar vruchten van kan plukken. In het beleidsplan staat duidelijk welke keuzes er worden gemaakt, wat en wie hierin welke rol vervult en hoe dit plan invulling geeft aan de visie en doelstellingen van de vereniging.

In “Het Technisch Beleidsplan Jeugd 2014-2017” wordt nader ingegaan hoe we de jeugd van SC Millingen gaan ontwikkelen waarbij onze normen, waarden, Fair-Play en spelvreugde niet uit het oog verliezen. Het doel is om onze Jeugdleden te stimuleren om zichzelf en het team optimaal te ontwikkelen, mede door een goede begeleiding van de teams en het individu.

De gekozen weg is gebaseerd op een goede evaluatie van het verleden, een blik naar de toekomst en alle veranderingen van het heden. Dit wordt onder andere zichtbaar door de Voetbal Academie Millingen (VAM).

Klik hier om het Technisch Beleidsplan Jeugd 2014 - 2017 te downloaden
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn