• Afscheidsreactie "oud" voorzitter Alex ten Westeneind

  24 aug 2022
 • Aan alle leden, supporters en sponsoren van SC Millingen

  Na de aanstelling van mijn wethouderschap heb ik, helaas, afscheid moeten nemen als voorzitter van een bijzondere en bovenal mooie club.

  Met veel plezier heb ik de afgelopen bijna 4 jaar meegewerkt aan het reilen en zeilen van SC Millingen. Een enerverende tijd waarin het zeker niet altijd eenvoudig was. Veel wisselingen in de personele vrijwilligersbezetting, en zoals dat gaat bij een grote vereniging, evenzovele meningen. Helaas heeft ook CORONA een behoorlijk impact gehad op de vereniging. Gelukkig staat SC Millingen er goed voor en is er toekomstperspectief. Inmiddels lopen de gesprekken over de mogelijke fusie met korbalvereniging ODIO. Ik hoop op een mooi eindresultaat.

  Nogmaals spreek ik via deze weg mijn waardering uit aan alle vrijwilligers en sponsoren die betrokken zijn bij  SC Millingen. Zonder jullie was er geen club, laat ons dat niet vergeten.

  Ik zal SC Millingen zeker blijven bezoeken en af en toe als vrijwilliger achter de bar te vinden zijn.

  Inmiddels is iedereen weer in startblokken en bereiden teams zich voor op een nieuw seizoen.

  Eenieder wens ik veel plezier, een sportief seizoen met hopelijk veel mooie wedstrijden op ons mooie sportcomplex. Laten we koesteren en trots zijn op wat wij hebben en samen de schouders eronder blijven zetten.

  Samen zijn wij SC Millingen.

  Een sportieve groet,

  Alex ten Westeneind