• Aannemingsbedrijf Spann-Eerden en AH van den Hatert samen hoofdsponsor per 1 juli 2023!

  5 jul 2023
 • SC Millingen en DKV Odio zijn zeer verheugd met de vernieuwde sponsorovereenkomst met Willem Spann en Johan en Mieke van den Hatert.

  Nadat Vermeulen Makelaardij en Assurantiën te kennen had gegeven na afloop van seizoen 2022/23 geen hoofdsponsor meer te willen zijn is het sponsorteam op zoek gegaan naar een oplossing voor het financiële aderlating die hierdoor ontstond.

  Uiteraard ging dit in overleg met de overgebleven hoofdsponsors en die kwamen al vrij snel met het voorstel om samen het bedrag van het hoofdsponsorschap van 2022/23 in zijn totaliteit voor het seizoen 2023/24 voor hun rekening te willen nemen.

  Zij zijn samen als Aannemingsbedrijf Spann-Eerden en AH van den Hatert trotse hoofdsponsors van onze verenigingen per seizoen 2023/24 voor een duur van 3 jaar. Wij zijn hier enorm blij mee en waarderen het vertrouwen en steun van deze beide sponsors.

  Ook bedanken wij Vermeulen Makelaardij en Assurantiën voor hun steun de afgelopen jaren en zijn ook enorm verheugd dat zij als sponsors verbonden blijven aan onze verenigingen.

   

  De besturen van SC Millingen en DKV ODIO