Sc Millingen 1- Overasseltse Boys 1

De eerste wedstrijd sinds het optreden van de heer Rutte zonder publiek.
En wat voor een wedstrijd, Millingen zag alle hoeken en gaten van het veld.
Overasselt heeft Millingen overtroeft met inzet, motivatie en een forse dosis strijdlust.
Natuurlijk ze stonden al vroeg weer voor een manco dat onze achterhoede wel vaker overkomt.
Millingen kreeg ook kansjes, Sam van der Velden strandde op hun uitstekende doelman.
Maar al met al was het magertjes voor een aantal supporters in de struiken en op het terras van de brandweer kazerne.

Overasselt liep uit naar 0-2 en zo gingen we de rust in
Na de rust kwam Millingen wat kwieker uit de startblokken en doelman Wagenberg toonde zijn klasse en rammelde enkele schoten uit zijn doel.
Het offensief van Millingen werd beloond toen bij een voorzet van Sam van der Velden de doelman en achterhoede de bal niet weg kregen en Rick Wolsing op het einde van de ketting de bal in het doel schoof. 1-2.

Millingen en hun weinige supporters kregen weer moet maar twee minuten later werd een rechter aanvaller van de Boys niet veel in de weg gelegd en hij knalde raak en het was weer 1-3.

Millingen probeerde nog wat het kon maar de strijdlust van de Boys en hun verbale aanmoedigingen naar elkaar was teveel vandaag.
Een verdiende nederlaag en een offday zoals de trainer schreef in de Gelderlander.
Volgende week naar koploper Angeren dat met scherp schiet en dan Kraayenhof thuis.