Sc Millingen 1 - DIOSA 1

Op deze weer zeer zonnige dag begon de competitie weer wel met de nodige regels.
Eerst werd afscheid genomen van onze vaste verslaggever Hein van de Wal die toch erg lang de wedstrijdverslagen schreef. Hein gaat Millingen op termijn verlaten richting Achterhoek naar de Meilandjes.
De wedstrijd begon spetterend, eerst een goal afgekeurd  maar daarna ontspon zich een aardige wedstrijd en DiOSA was een lastige tegenstander. Maar na een tiental minuten mocht Dirk Spann aan leggen en verraste de doelman van Diosa met een zwabberbal die hem dan ook te machtig was. 1-0.
Diosa had niet zoveel tijd nodig om langszij te komen toen de achterhoede van Millingen ook bleef draaien maar de bal niet kreeg en die even later in het netje lag 1-1.
Daan Arnts helemaal mee naar voren gekomen scoorde van dichtbij de 2-1 toen de Diosa achterhoede naar de bal aan het zoeken was.
De 2-2 liet ook niet lang op zich wachten en een vrije trap werd fraai in de verre hoek geknald . De ruststand was dus 2-2.
Na de rust drong Millingen meer aan en na wat heen en weer aanvallen scoorde Sam van der Velden de 3-2.... en Diosa zette de achtervolging in en doelman Paul Hanssen redde op een moment in een een tegen een situatie. Millingen kreeg ook wat meer ruimte en pinch hitter Rick Wolsing was een plaag voor de achterhoede van Diosa. Uit een voorzet van kopte de kleinste man op het veld Dirk Spann de 4-2 binnen en de wedstrijd was bijna gelopen.
Diosa zette nog even aan maar kreeg de 5-2 om de oren toen hun laatste man een bal miste en Sam van der Velden alleen op de keeper af kon rennen en dat deed hij ook, omspeelde hem netjes en deponeerde de bal in het net. Eindstand 5-2.
Een leuke wedstrijd waarin Millingen toch veerkracht toonde en Diosa toch een aardige ploeg voetballers heeft met waarschijnlijk een AWC of Alverna of Woezik achtergrond.