Sc Millingen 1- Arnhemse Boys 1

In een leuke wedstrijd die in de tweede helft wat vinniger werd deelden Millingen en de Boys uit Schuytgraaf bij Arnhem de punten zodat aanstaande zondag de beslissing moet vallen.
In de eerste helft vielen geen doelpunten en werd er bij vlagen goed gevoetbald. Millingen wat sterker en later de Boys wat sterker. Geen echte  doelkansen voor beiden.
Na de pauze ging het tempo aan beide kanten wat omhoog en was het Arnhemse Boys dat de leiding nam na een counter waarbij Millingen even niet thuisgaaf en zo ging de bal in de verre hoek.
Het inbrengen van Kevin Groenen bracht wat meer venijn in de Millingse aanval en zo kopten Daan Arnts en Menno Houkes binnen 5 seconden beiden tegen de lat, een uniek moment.
Uiteindelijk kreeg Owen Schenning de bal in de 16 meter en in plaats van die bal er in te rammen werden er twee korte combinaties opgezet en was het Menno Houkes die vlak voor tijd de meer dan verdiende gelijkmaker beheerst in het netje deponeerde.
Een terechte uitslag en dus aanstaande zondag naar Het Loo en dat is bij Huissen rechtsaf.