OSC 1- Sc Millingen 1

Een mijlpaal vandaag zonder geestelijke steun dit keer werd er gewonnen in het door mij verfoeide carnavals tenue dat blauw en geel.
Verdiend ook.
Sc Millingen begon goed aan de wedstrijd , iedereen op zijn plaats en geconcentreerd en een goede fase had ook doelpunten kunnen opleveren, Maar te ver door combineren verhinderd altijd te treffers dan. Zo ook bij Sc Millingen. Jammer meteen uithalen is beter dan tot de doellijn combineren.
Osc had er niet veel tegenover te stellen. En we hadden er een paar moeten scoren.
Rust 0-0. Trouwens op tv vliegen je de voorbeelden van gepriegel in de 16 meter je om de oren.

Na de rust werd het wat slordiger van Millingen kant en ineens werd het 0-1 toen een vrije trap werd gegeven en Owen Schenning de doellijn bereikte en de bal teruglegde en Frenk Huisman scoorde. Een luide kreet vulde het lege sportpark.
Daarna zette OSC wat aan maar dat had niet veel om het lijf. Geen power en geen stootkracht.
Millingen had een paar counters nauwkeuriger kunnen uitvoeren maar dat zat er schijnbaar niet meer in.
Een kopbal van OSC ging nog over maar daarmee was al het kruit verschoten.
Millingen had deze belangrijke wedstrijd gewonnen en dat telt uiteindelijk. Stapje voor stapje voorwaarts. Dat is het ook, het kan en weten staf en spelers ook.
Volgende week uit naar Balgoij bij DIOSA.