Krayenhoff 1 - SC Millingen 1

Uitslag: 1 - 4

Er ontbraken nogal wat spelers vandaag: bij Millingen zagen we Daan Arnts en Dirk Spann niet in het veld en bij Krayenhoff waren er een stuk of 5 afwezig waaronder Angelo van Elk en de gebroeders Golsby. Ondanks dat zagen de toeschouwers een levendige pot voetbal waarbij het initiatief in eerste instantie bij de bezoekers lag.  

Een prima pass van Menno Houkes bracht Sam van der Velden in stelling waarna uit diens voorzet
Thom Celissen keurig afrondde: 0-1. Maarten Smits had de voorsprong kunnen verdubbelen maar dat lukte niet. Van de thuisclub ging geen enkel gevaar uit maar dat veranderde na de rust. De groen witten kwamen getergd uit de kleedkamer en Millingen moest alle zeilen bij zetten om onheil te voorkomen. Met name Jordy Goudt kreeg het op zijn heupen en zorgde voor veel gevaar. Keeper Chiem Haukes zag Johnny Loeff de bal over het doel werken en de keeper verdiende alle lof door een knal van Kevin Amadeus tot corner te verwerken. Tegen een slimme boogbal van Krayenhoff aanvoerder Theo Dams was de Millingen goalie echter kansloos: 1-1. 

De wedstrijd was omgeslagen en het zag er somber uit voor de blauw zwarten. Niels Wingels, the master of the assist stond gelukkig twee keer aan de basis van een doelpunt van Millingen. Zijn eerste inzet werd door Sam van der Velden binnen gewerkt: 1-2 terwijl Thom Celissen dankzij Wingels zijn 2e goal van de dag kon scoren: 1-3. De storm van de bewoners van de Schoonhorst was gaan liggen en het slotakkoord was voor Tim van Duin. Hij wist na een sublieme actie van Sam van der Velden de eindstand op 1-4 te bepalen. Komende zondag speelt SC Millingen uit, dan staat de return in Dreumel tegen Aquila op de kalender.  

Opstelling SC MILLINGEN:    

Chiem Haukes, Freek Janssen, Rick Wolsing, Bram Slotboom, David Rüben (aanvoerder), Menno
Houkes, Frenk Huisman (Tim Gesthuizen), Niels Wingels (Tim van Duin), Sam van der Velden, Thom Celissen (Aaron Heijmen), en Maarten Smits.         

Verslaggever Hein van de Wal

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn