Groesbeekse Boys 1 - Sc Millingen 1

Allereerst spelers en staf van harte gefeliciteerd met het bereiken van de volgende ronde in de KNVB Beker.
Na jaren steeds toch beter zijn dan de Groesbeekse Boys en dan toch ten onder gaan was het vandaag eindelijk raak.
Goed gemotiveerd daar altijd en in de eerste helft was Millingen ook wat beter en moest een verdediger van de Boys een kopbal van Daan Arnts van de lijn afhalen en even later speelde Sam van der Velden zich mooi vrij en vuurde op het doel maar trof helaas de lat. De rust ging in met 0-0 en de kantine van de Boys was ditmaal buiten. Koffie dus en net op en toen was het ineens 1-0 voor de boys door een speler die over de uitgelopen Chiem Haukes lobde.
Millingen speelde gewoon verder en werd steeds beter. Ook wat fysieker. Toen Dirk Spann wilde uithalen voor een knal werd hij pootje gelicht en de scheidsrechter was er vlak bij. Penalty. David Ruben nam zijn eerste penalty niet goed en de keeper had hem maar lag te vroeg in die hoek. De scheidsrechter liet hem terecht overnemen en nu trof David meteen het doel en had de doelman geen kans.  Later richting einde wedstrijd nam Dirk een vrije trap en de doelman liet de bal wegspringen en Rick Wolsing was er als de kippen bij om de 1-2 in de touwen te koppen.
We dachten dat was het dan maar de boys zetten nog aan en hun blonde rechtsbuiten was even alleen op het veld en trof met een flinke knal in de verre hoek 2-2. Alles weer in orde voor de Groesbekers. Maar toen kreeg Millingen een vrije trap en Dirk knalde op het doel en Sam van der Velden toucheerde de bal met zijn hak en toen ging hij de goede richting in van het net. 2-3. Nog wat naspeeltijd en toen floot de scheidsrechter af en was Millingen ineens groepswinnaar.  Dat hadden onze gemeente genoten echt niet verwacht. Millingen bekert verder en na deze wedstrijd ook terecht. Vanaf het Millingse wensen wij beide ploegen veel succes in de competitie die volgende week begint met een thuiswedstrijd om 14.30 tegen DIOSA.