Aquila 1 - SC Millingen 1

Millingen pakt 3 verdiende punten tegen taai Aquila

Vandaag voor de eerste keer in de historie naar Aquila want nooit eerder werd er gespeeld tegen de ploeg uit het mooie plaatsje Dreumel

Op een lastig te bespelen veld koos de thuisploeg er voor om terug te trekken tot op eigen helft en liet het Millingen aan de bal.
Door het bijkomende felle spel, wat soms over het randje was, creëerde de blauw zwarte maar weinig kansen.

Gelukkig werd een prima genomen corner van Sam van der Velden in de 27e minuut gepromoveerd tot doelpunt door Daan Arnts.

Omdat Paul Hansen nog een keer op zijn hoede was werd de ruststand 0-1.

Na de thee was het verzet van Aquila snel gebroken.
Een kopbal van wederom Arnts belande op de lat en makkelijk scorende middenvelder Tim Gesthuizen was er als de kippen bij om de 0-2 aan te tekenen.

In minuut 73 mocht aanvoerder David Ruben aanleggen vanaf 11 meter na een handsbal en deze schoot hij onberispelijk binnen, waardoor ook meteen de eindstand op het scorebord verscheen: 0-3.

Met 6 punten uit 2 wedstrijden kent trainer Jeuriens een prima start die vandaag maar weereens een jeugdspeler liet debuteren.

Cas van der Leij kwam in de 80e minuut in het veld en had zo zijn eerste minuten te pakken voor het vlaggenschip uit Millingen.

Op naar volgende week waar de boys uit Overasselt op bezoek komen