Aquila 1- Sc Millingen 1

Sc Millingen won maar met 3-0 en gelet op de kwaliteiten van de tegenstander Aquila die met veel enthousiasme en fysieke inzet te werk ging en dat niet vol kon houden had de score veel hoger kunnen zijn.
Maar ja de langste reis was het, een veld dat bepaald niet een biljartlaken was, een kleiner veld ook, de aangewezen scheidrechter die op het laatste moment vervangen werd en dat met een flink foutenfestival qua passes.
Zie hier de ingrediënten van een wedstrijd die terecht gewonnen is maar snel vergeten moet worden.
Daan Arnts tikte fraai een corner van dichtbij binnen, Tim Gesthuizen strafte geklungel van de Aquila defensie af en David Ruben knalde vanaf de 11 meter de 0-3 binnen na hands van een Aquila verdediger.
Gewonnen en reeds nu zien we een tweedeling in de vierde klasse.
Het dreumelse gezelschap zal het zeer zwaar krijgen en was geen maatstaf voor de Millingse equipe.
Zoals gezegd veel foute passes leiden niet tot een sprankelende wedstrijd. Dat was jammer maar ook slechte wedstrijden moeten gewonnen worden zei Niels Wingels toen we weer vertrokken voor de lange reis naar huis.
Volgende week om 14.30 komt rivaal Overasseltse Boys op bezoek in Millingen.