Angeren 1- Sc Millingen 1

Sc Millingen is niet weg gespeeld, in tegendeel het beet van zich af.
Niemand van Sc Millingen mocht daar zijn behalve de verslaggever van Radio en Tv Berg en Dal. Op de tribune zaten echter een vijftien tal jonge heren misschien wisselspelers maar dat betwijfel ik en herrie maakten ze ook. Wat regels?

Maar goed de wedstrijd,  Angeren viel meteen aan maar het was Maarten Smits die de diepte ingestuurd werd en niet meer ingehaald werd door de Angeren verdediging en koel de 0-1 maakte.
Angeren ging meteen weer ten aanval maar Millingen ving de aanvallen bekwaam op.
Toch werd het in de 33e minuut 1-1 en de communicatie achterin liet even wat te wensen over. Daarna was in de 38e minuut Bram Slotboom op het middenveld in de strijd en 0,5 seconde te laat en tegenstander op de grond en rood voor Bram.
Millingen verder met 10 man en dat betekende wat omzettingen.
Net voor de rust in de 43 e minuut werd het 2-1 door een mooie goal van Angeren.

Na rust kwam Millingen gevaarlijk door en moest Angeren de bal van de doellijn halen en zette de tegen aanval in en een erg lange bal trok de Millingen defensie uit elkaar en kwam op rechts en daarop een voorzet die Rick Wolsing ongelukkig in eigen doel schoot. Maar achter hem stonden nog een paar oranjeshirts. 3-1. Dat was allemaal in de 48e minuut.

Millingen gaf niet op en de Angeren doelman moest nog een knal over zijn doel werken en Sam van der Velden werd ten onrechte buiten spel gegeven,
In de 89e minuut werd het nog 4-1 toen Millingen leeg was en een nieuwe fitte rechteraanvaller van Angeren scoorde.
Millingen verloor en moet even afhaken, maar de strijdlust en inzet waren weer helemaal terug.
Zondag aanstaande thuis tegen Krayenhof om 14.30 als Rutte en de Jonge het willen.