Corona update 14-10 2020

Beste leden,

Met ingang van 14 oktober 2020 vanaf 22.00 uur is sporten nog maar beperkt mogelijk.
Wat betekent dit voor onze vereniging:

Voetbalcompetitie voor amateurs is stilgelegd.

Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.

Voor kinderen tot 18 jaar is sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan.

Naast de eerdere sluiting van de sportkantine van SC Millingen en ODIO zijn nu ook douches, kleedkamers en toiletten op begane grond van het clubgebouw door Stichting De Hove gesloten voor alle gebruikers.

De reguliere jeugdtrainingen voor de jeugd t/m JO17 blijven voorlopig gewoon doorgaan. Kinderen komen in trainingstenue naar het sportpark, nemen hun eigen drinkbidon mee, gaan vooraf thuis naar het toilet en wassen vooraf thuis hun handen.

Tot nader bericht uitsluitend toegang op het sportpark voor bovenstaande teams en mensen die uit hoofde van hun functie op het sportpark mogen zijn.
 
Voor wat betreft de uitvoering van een aantal zaken vindt overleg plaats tussen bestuurslid Technische Zaken en TC Jeugd. Trainers, leiders en terreinmeesters worden via hen geïnformeerd en op de hoogte houden. Trainers en leiders informeren spelers en ouders van spelers.

Onder voorbehoud van eventuele aanvullingen/wijzigingen

Bestuur SC Millingen

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn