UPDATE CORONA REGELS VAN 28-11 TOT 19-12 2021

De volgende regels worden van toepassing:
Vanaf zondagmiddag 28 november 17.00 uur en voor de komende 3 weken gaat het volledige sportpark en clubhuis elke dag om 17.00 uur op slot. Zonder tegenbericht van Stichting De Hove en besturen SC Millingen en DKV ODIO mag er dus vanaf dat tijdstip niet meer getraind worden en mogen er geen activiteiten binnen en buiten meer plaatsvinden.
Publiek is helaas niet meer welkom op ons sportpark De Hove. De poort aan de Heerbaan blijft op slot. Indien trainingen en/of wedstrijden overdag plaatsvinden voor 17.00 uur dan hebben spelers toegang via poort aan Hoefseweg. Daarnaast geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden en trainingen, zoals bestuursleden, scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders.
Voor toegang in kleedkamers en kantine is een Corona Toegang Bewijs en geldig ID-bewijs voor alle personen van 18 jaar en ouder VERPLICHT. Controle vindt plaats bij hoofdingang clubhuis.
In de kantine zijn vaste zitplaatsen en het houden van 1,5 meter afstand VERPLICHT. 

Gelet op de wederom korte voorbereidingsperiode zal nog niet alles vlekkeloos verlopen. We proberen met zoveel mogelijk werkbare oplossingen te komen. Nogmaals: we begrijpen heel goed dat de maatregelen vervelend zijn, maar het is belangrijk dat we allemaal onze verantwoordelijkheid (blijven) pakken. Vriendelijk verzoek: ga geen discussies aan over het nut en noodzaak van de maatregelen. Toon begrip en ga niet met onze (vrijwillige) toezichthouders en/of teamleiding in discussie. Dit zijn namelijk vrijwilligers, clubgenoten en/of mensen die gewoon hun hobby voor onze vereniging uitvoeren. Behandel elkaar met respect.

Zodra regels veranderen of KNVB nieuws heeft wordt de inhoud van dit artikel daarop aangepast.
 
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn