CAMPAGNE RABOBANK CLUBSUPPORT

Vanaf 4 oktober is de stemperiode gestart van de Rabobank Clubsupport Campagne. Met deze campagne ondersteunt Rabobank Rijk van Nijmegen het verenigingsleven in de regio. De Rabobank stelt hiervoor een deel van de winst beschikbaar. De leden van de bank bepalen hoe dit bedrag verdeeld wordt over de verenigingen en stichtingen die meedoen. SC MILLINGEN en D.K.V. ODIO doen hier ook aan mee! Wat een stem waard is, is afhankelijk van hoeveel stemmen er worden uitgebracht. Het totale bedrag dat beschikbaar is gesteld wordt gedeeld door het totale aantal stemmen. Ter illustratie: vorig jaar was een stem plusminus € 8,- waard. Dit jaar kan je stem nog meer waard zijn!

Hoe?
Vanaf 4 oktober t/m 25 oktober kunnen alle leden van Rabobank Rijk van Nijmegen  stemmen via de Rabo APP.  Elk lid van de Rabobank krijgt 3 stemmen en mag maximaal 1 stem per vereniging of stichting uitbrengen. SC MILLINGEN en D.K.V. ODIO doen afzonderlijk mee, je kunt dus 1 stem op SC MILLINGEN én 1 stem op D.K.V. ODIO uitbrengen. De stem die je nog over hebt, kun je op een andere (eventueel Millingse) vereniging of stichting uitbrengen.

Nog geen lid van de Rabobank en wel een Raborekening! Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo App. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna kun je meteen stemmen.

Stemmen kan via de Rabo App. Ga in App via “Service” naar “Algemeen” en kies vervolgens voor “Lidmaatschap” en “Rabo Clubsupport”.

Wij hopen dat wij op je steun en stem kunnen rekenen zodat deze campagne tot een mooi resultaat gaat leiden voor SC MILLINGEN en D.K.V. ODIO.

STEM NU !

Met vriendelijke groet,
SC MILLINGEN en D.K.V. ODIO
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn