Nieuwjaarswoord 2021

Nieuwjaarswoordje voorzitter 
   
    
  
Dag sportvrienden,                                                                              

Een vreemde start van een nieuw jaar.
Geen gebruikelijke nieuwjaarbijeenkomst en huldiging van jubilarissen. Zo ook de jaarvergadering die wij om dezelfde reden hebben uitgesteld. Wij zullen dit op een ander gepast moment gaan doen, waarvoor wij uw begrip vragen.

Inmiddels is het vaccineren begonnen. Laten wij hopen dat hiermede een start is gemaakt om het virus de kop in te drukken. Laat ons weer vooruit kijken in de verwachting dat wij elkaar weer snel kunnen ontmoeten op ons sportpark en het glas kunnen heffen op de toekomst.
Corona heeft ons allen beperkt in vele opzichten. Ik hoop dat jullie deze periode goed hebben doorstaan, ondanks het gemis aan sociale contacten en de potjes voetbal.

Ondanks alle tegenslag, het sportpark wat dicht zit en teruglopende inkomsten, kunnen wij jullie geruststellen. SCM kan het hoofd boven water houden door niet allen gebruik te maken van overheidsregelingen en interne maatregelen maar ook door bijdragen van onze sponsoren. In het bijzonder wil ik met name hen bedanken voor hun trouw aan de club. Zonder onze trouwe sponsoren had het er heel anders uitgezien nu.

Daarnaast een dank aan alle vrijwilligers die ondanks en tijdens deze corona crisis zich toch vol overgave zijn blijven inzetten voor SCM.
Er gaat nog meer veranderen. Wij gaan aan het einde van het seizoen afscheid nemen van onze hoofdtrainer Sven Jeuriëns.
Wij danken Sven voor zijn positieve inzet voor SCM en wensen hem heel veel succes bij het verdere verloop van zijn trainerscarrière.

Laat ons het glas heffen op 2021, in de vurige hoop dat wij elkaar weer gaan treffen op sportpark
De Hove.

Ik wens u allen een mooi maar vooral gezond en sportief 2021 toe.

Alex ten Westeneind
Voorzitter SC Millingen

 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn