Ledenadministratie

Wil jij lid worden van SC Millingen of wil je kijken of voetballen iets voor jouw is? Dan vind je op deze pagina alle informatie over onze vereniging en hoe jij je aan kunt te melden.

Jeugd
Senioren
Contributie
Wijzigen gegevens
Afmelden


Jeugd

Inschrijven bij de jeugd van SC Millingen is mogelijk vanaf de leeftijd van 5 jaar. Zowel jongens als meisjes zijn van harte welkom bij onze club.
Heb je nog nooit gevoetbald en wil je eerst kijken of je dit wel leuk vind, dat kan. Meld je dan hier aan. SCM neemt dan contact met je op waarna je 4 keer kunt mee trainen met een team in jouw leeftijdscategorie. Het spelen van wedstrijden om te oefenen kan helaas niet.

Heb je besloten dat je wil gaan voetballen, dan kun je jezelf officieel aanmelden via het aanmeldingsformulier. Nadat de officiële aanmelding verwerkt is kun je gaan voetballen. Houd er rekening mee dat gedurende vakantieperioden je niet direct een reactie zult ontvangen.

Wil jij jezelf direct aanmelden als lid, dan kan dat door het invullen van dit aanmeldingsformulier. Nadat jij je hebt opgegeven wordt er contact met je opgenomen om je te vertellen bij welk team, wanneer en hoe laat je traint.

Zorg dat het formulier volledig wordt ingevuld want alleen dan kunnen wij je aanmelden bij de KNVB.

Voetbal je op dit moment al bij een andere vereniging, dan zal nadat je jezelf bij SC Millingen hebt aangemeld er een goedkeuring moeten komen van jouw huidige vereniging voordat je bij SC Millingen mag gaan voetballen.

Als alles geregeld is, kun je gaan voetballen. Een lid van de TC jeugd neemt contact met je op en via hem krijg je te horen wie jouw trainers en leiders zijn. Van hen krijg je te horen wanneer je moet trainen en wanneer er wedstrijden zijn. SCM bevind zich in de luxe positie dat er voor elk team een kledingsponsor is. Je hoeft dus zelf geen tenue te kopen maar alleen voetbalschoenen en scheenbeschermers.

Senioren

Inschrijven als lid voor een seniorenteam kan via dit aanmeldingsformulier. Zorg dat het formulier volledig wordt ingevuld want alleen dan kan SC Millingen jouw aanmelden bij de KNVB.

Voetbal je op dit moment al bij een andere vereniging dan zal er, nadat wij jouw hebben aangemeld, een goedkeuring moeten komen van jouw huidige club. Zodra die er is en er is een spelerspas, dan ben je speelgerechtigd en neemt een lid van de TC Senioren contact met jouw op met betrekking tot het team waar je in gaat spelen.

Contributie

Voor seizoen 2019-2020 gelden de navolgende contributiebedragen:
De aanpassing wordt vanaf 1 januari 2020 doorgevoerd

Seniorenleden
210 euro (was 198 euro)

Juniorenleden
153 euro (was 147 euro)

Pupillenleden
128 euro (was 122 euro)

Rustende leden
67 euro (was 64 euro)

In de ledenvergadering van 4 november 2019 zijn deze contributiebedragen vastgesteld.

De contributie wordt per kwartaal geïncasseerd maar het lidmaatschap voor spelende leden kan alleen voor een heel seizoen worden aangegaan. Dat betekent dus dat spelende leden contributieplichtig zijn voor het hele seizoen: 1 juli - 30 juni. Een uitzondering wordt er gemaakt voor nieuwe leden, die een proeftijd van 3 maanden krijgen. Het betalen van de contributie kan alleen door middels van automatische incasso geschieden. Een eventuele stornering van een onjuiste incasso zal binnen 30 dagen moeten worden ingediend.

Voor vragen over afgeschreven contributie kan contact opgenomen worden met Toon Wolsing, Zeelandsestraat 46, TEL: 0481-433141

Bankrekeningnummer tbv contributie.
Rabobank NL76RABO0134403924

Wijzigen gegevens

Ga je verhuizen, heb je een ander telefoon nummer of e-mail adres of ben je van bank veranderd, dan kun je via het Wijzigings- cq afmeldingsformulier deze wijzigingen doorgeven.

Afmelden

We vinden het erg jammer als je weg wil bij SC Millingen. Er kunnen natuurlijk goede redenen zijn waarom, maar mocht je uit onvrede bij SC Millingen weg willen, dan horen wij graag waarom. Via het Wijzigings- cq afmeldingsformulier kun je jezelf afmelden en kun je ook de reden van afmelding doorgeven.

Afmeldingen moeten uiterlijk eind april bij de ledenadministratie ingediend worden om ook de afmelding bij de KNVB netjes te kunnen afhandelen.
 • Map
 • Voetbalvereniging SC Millingen
  Terrein: Sportpark "De Hove"
  Hoefseweg 21 GEEN BRIEVENBUS
  6566 WP Millingen aan de Rijn
  T 0481 431 566

  Postadres
  Postbus 107
  6566 ZH Millingen aan de Rijn